Vasile Sava

Vasile Sava – Antrenor Personal, Campion Național și Internațional la Fitness și Culturism, Master Trainer Fitness Education School și Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

Are o experiență de 8 ani de zile în domeniul Fitnesului și al Culturismului. A început să concureze din 2018, primele două concursuri fiind la Lugoj și Timișoara unde a obținut locurile respectiv 3 și 5. În 2019 s-a legitimat că și sportiv în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness unde a și participat la etapa zonală la categoria Classic Phisique, categorie pe care a câștigat-o. Tot în 2019 a fost convocat în lotul României de Culturism pentru a participa la IFFB Diamond Cup Șerbia unde a obținut locul 3. Următorul concurs l-a susținut la Drobeta Turnu Severin, Cupa Românei pe care a câștigat-o iar la Campionatul Național din 2019  a reușit să se claseze pe locul 3.

Ceea ce îl recomandă ca și Membru Onorific al AIPNSF este experiența acumulată și rezultatele obținute în ultimii ani, având un palmares deosebit, la o vârstă frageda:

•             2018 – Locul 3 Clasic Florin Teodorescu ,Lugoj.

•             2018 – Locul 5 Memorial Vasile Balmuș,Timișoara

•             2019- Locul 1 la Campinatul zonal Focșani.

•             2019- Locul 3, Diamond Cup Serbia

•             2019- Locul 1, Cupa României, Drobeta-Turnu Severin

•             2019- Locul 3, Campionatul Național Brașov.

•             2019- Locul 2, Cupa Federației,Târgu Neamț.

•             2020- Locul 3 ,Campionatul Național, Sibiu.

Împreună cu Fitness Education School, una dintre cele mai mari școli de formare profesională în domeniul sportiv și al sănătății, ca Master Trainer, Vasile s-a implicat activ în anul 2020, în educarea a peste 100 de cursanți ai Cursului de Instructor de Fitness & Personal Trainer, formandu-i ca Instructori de Fitness. De peste 8 de ani este antrenor personal, ajutând oamenii să învețe cum să adopte un stil de viață sănătos, bazandu-se pe alimentație, sport și odihnă.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!