Liana Conțiu

Liana Conțiu – Dietetician Nutriționist licențiat, specializată în Nutriție Clinică și Comunitară, Formator în cadrul Cursului de Tehnician Nutriționist susținut de Fitness Education School și Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

A fost întotdeauna pasionată de un stil de viață sănătos, bazat pe o nutriție corectă, sport și odihnă. De aceea a absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. S-a specializat pe secția de Nutriționist Dietetician, având calificări pe biochimie, nutriția adultului sănătos, nutriția copilului și vârstnicilor, nutriția sportivilor și salubritatea produselor alimentare.

Fiind de părere că omul cât trăiește, învață, fapt ce se aplica și în ceea ce privește nutriția și stilul de viață, a fost motivată să termine două masterate, unul pe Nutriție Clinica și Comunitară și celalat pe Cercetare Științifică Medico – Farmaceutică.

În momentul de față activează că Nutriționist Dietetician și practica aceasta meserie cu dăruire și pasiune. Adaptează fiecare dieta la nevoile și programul pacientului, nepromovand soluții minune și temporare. A fost implicată în numeroase proiecte de educație nutrițională atât a adulților cât și a copiilor, învățând cum să genereze schimbări pozitive în viața clienților

Ceea ce o recomandă ca și Membru Onorific al AIPNSF este dăruirea și dedicarea cu care s-a implicat în formarea de Tehnicieni Nutriționiști în cadrul Fitness Education School. Prin intermediul cursului de Tehnician Nutriționist a împărtășit o parte din experiența ei celor care doresc să facă alegeri nutriționale pe baza unor cunoștinte solide și concrete. Vrea să se asigure că va contribui la promovarea nutriției în rândul romanilor într-un mod benefic și că va participa la promovarea unei vieți sănătoase și la prevenția obezității.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!