Iulia Chiorean

Iulia Chiorean – Instructor de fitness și culturism acreditat din anul 2010 de “Federația Romana de Culturism și Fitness”, a devenit Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness, datorită experienței în domeniul sportiv dar și ca Master Trainer în cadrul Cursului de Instructor Fitness & Personal Trainer susținut de Fitness Education School.

Iulia practică aerobicul și fitnessul de 14 ani, iar de 10 ani este sportiv de performanță legitimat în cadrul clubului sportiv Delta Power, unde a și devenit instructor de aerobic. Din 2008, Iulia predă Pilates, Taebo, Step, Belly-Dance, Fitt-Ball, Yoga, Circuit training etc.

Participarea la diferite training-uri și workshop-uri de specialitate, cursuri de perfecționare cu antrenori internaționali, convenții atât naționale, cât și internaționale etc. au contribuit la perfecționarea Iuliei în domeniul fitnessului și al culturismului și au transformat-o în specialistul perfect din cadrul AIPNSF.

Iulia a participat la diferite emisiuni și interviuri cu teme sportive, cum ar fi “Gimnastica de dimineața” de la Digi Sport, emisiuni educative pentru tineri la Antena1 Cluj și NCN, iar prin aceste emisiuni a pus în valoare sportul și importanța exercițiilor fizice zilnice, ajutând la educarea populației și îndrumarea spre un stil de viață mai sănătos.

Ceea ce o recomandă ca și Membru Onorific al Asociației este dedicarea, pasiunea și implicarea în toate proiectele sportive, pornind de la exerciții fizice făcute online pentru oamenii care stau acasă în timpul pandemiei, până implicarea activă în formarea de Instructori de Fitness în cadrul școlii Fitness Education School.  În urma cu 5 ani a devenit Master Trainer și de atunci a împărtășit din experiența ei la peste 400 de oameni care au dorit să își dezvolte pasiunea pentru fitness într-o carieră de succes.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!