A.I.P.N.S.F a devenit partener al Concursului Festivalul Sportului Greenfield

Misiunea Asociatiei Internationale de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness este constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata sanatos, atat in randul practicantilor sportului de masa, cat si in randul tuturor oamenilor. De aceea sprijinim activitatile sportive si devenim partener al Concursului Festivalul Sportului Greenfield Băneasa.

Ne dorim sa indemnam toti oamenii sa adopte un stil de viata sanatos, incepand cu mici pasi, cum ar fi acest concurs, unde telul principal este acela de a face miscare intr-un mod competitiv si distractiv.

Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasaofera tuturor membrilor A.I.P.N.S.F o reducere de 20% la inscrierea in concurs, folosind codul de reducere FitnessEducation.

Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa a luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor capitalei și în special a celor din cartierul Greenfield Băneasa, prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

Va invită să ieșiti afară la mișcare cu Impact. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile în perioada 16-18 SEPTEMBRIE 2022 și are ca scop unirea celor care practică diferite sporturi, dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, construirea unui spirit competitiv.

Concursul are 7 probe si care puteti participa la maxim 4 din ele:

  1. Alergare pe poteca – 5km
  2. Alergare pe poteca – 12 km
  3. Alergare pe poteca – 24 km
  4. Ciclism montan – 16 km
  5. Ciclism montan – 28 km
  6. Cursa cu obstacole – 5 km alergare/12 obstacole
  7. Orientare sportiva – 15-20 posturi de control care trebuie atinse în ordine

Pentru ca sustinem activitatile sportive din Romania si ne dorim sa ajutam populatia sa adopte un stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie sanatoasa, va indemnam pe toti sa participati la acest concurs. Chiar daca nu doriti sa obtineti performanta sau sa castigati neaparat, este o experienta de neuitat, este un mod prielnic de a face miscare si de a va distra facand sport.

Lasă un comentariu