Emilian Stirbu

Emilian Stirbu –  Multiplu Campion Național și Internațional la Fitness și Culturism și Master Trainer în cadrul Fitness Education School, a devenit Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness datorită experienței și cunoștințelor acumulate de-a lungul timpului, participând la numeroase concursuri de Fitness și Culturism.

Practică fitness din anul 1999, iar de performanță din 2013. A absolvit Federația Romana de Culturism și Fitness, participând până în prezent la 33 de competiții naționale și internaționale, devenind Campion Bench Pres și Strongest Man.

Cele mai bune rezultate au fost:

•             Medalia de Bronz la Cupa Mondială din 2018,

•             Medalia de Aur în Serbia 2018

•             2 Medalii de Bronz în Ungaria,

•             Medalie de Argint și Bronz la Trofeul Hercule

•             Medaliat cu Aur la Tg Neamț 2016 și 2018

•             Câștigător Open 2018, argint 2017, locul 5 Mr. Univers Italia 2018

Este antrenor personal încă din anul 2007. Până în anul 2017 a fost antrenor personal la sala de fitness Luca’s gym București, iar din anul 2017 până în prezent antrenează la Lotul de Fitness și Culturism din Vaslui.

Având o experiență de 11 ani ca angajat la Ministerul Apărării Naționale, este o fire dinamică, perseverentă, în continua dezvoltare profesionala. Este atent la detalii, calm și cu spirit de echipă bine dezvoltat.

Experiența lui îl recomandă ca Master Trainer la una dintre cele mai mari școli de formare profesională în domeniul sportiv, Fitness Education School, unde se implică activ în formarea tuturor oamenilor pasionați de fitness și un stil de viață sănătos ca și Instructori de Fitness.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!