Brigitta Szekely

Brigitta Szekely – Dietetician Nutriționist, Abolventa a Școlii Postliceale Sanitare „Victor Babeș”, a Facultății de Educație Fizica și Sport – UBB și a facultății de Nutriție și Dietetica în cadrul Universității de Medicina și Farmacie „I Hațieganu”- a devenit Membru Onorific al Asociației de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness, datorită experienței dobândite în domeniul sănătății.

În perioada 2012-2014 a fost Președinta Asociației Dieteticienilor din Romania, iar în prezent este membru în Consiliul Director al Asociației Dieteticienilor din Romania.

Brigitta Szekely are o vastă experiență în domeniul nutriției de peste 19 ani, datorită activității sale specifice de consiliere a pacienților în cadrul Institutului Oncologic ” Prof Dr I. Chiricuță” prin programe individualizate de nutriție atât în cadrul bolilor cât și a modificării stilului de viață.

Ceea ce o recomandă ca și Membru Onorific al AIPNSF este experiența de a lucra cu oamenii, inclusiv cu instituțiile de pregătire a studenților din cadrul Facultății de Nutriție și Dietetică prin efectuarea stagiilor de practică, în calitate de formator.

De asemenea, este Formator în cadrul Cursului de Tehnician Nutriționist, susținut de Fitness Education School, una dintre cele mai mari scoli de formare profesională în domeniul sănătății din Romania. În cei 3 ani de colaborare cu Fitness Education School, Brigitta s-a implicat activ în formarea a peste 150 de cursanți ca și Tehnicieni Nutriționiști.