Viorel Mardare

Licențiat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Business și Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Licențiat în Psihologie la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și actual psiholog.

 • Consilier pentru Dezvoltare Personală
 • Consilier Vocațional
 • Tehnician Nutriționist
 • Formator
 • Psiholog

De aproximativ 2 ani, scriu articole și organizez cursuri de grup dar și ședințe 1 la 1, pe următoarele teme:

 • Gestionarea Anxietății și Depresiei
 • Dezvoltare Personală
 • Descoperirea Vocației și Misiunii personale și transformarea lor într-o profesie
 • Nutriție
 • Spiritualitate

Pasiunea pentru sport am descoperit-o la 8 ani atunci când tata m-a dus la înot și am practicat și polo pe apă până la vârstă de 14 ani.

Uimit de marele culturist Arnold Schwarzenegger dar și de modelele masculine care apăreau la acea vreme la televizor precum Bogdan Vladau și Victor Slav, la 15 ani am pășit pentru prima oară într-o sală de forță și a fost dragoste la prima vedere. 

La 20 de ani am făcut un curs de fitness în cadrul “Federației Romane Sportul pentru toți” prin care am devenit Instructor de Fitness. Amintesc printre antrenori mei de atunci pe Doamna Aurelia Suciu și Luiza Bucur. Am și profesat ca instructor de fitness în acea perioadă în cadrul fostului complex de sănătate Miramar din București.

La 22 de ani am renunțat la această profesie pentru o carieră în modă, iar după încheierea acesteia, în căutarea sensului în viață, am rătăcit prin diverse meserii de la cele mai necalificate până la prezența în companii multinaționale cu renume internațional.

La 33 de ani am simțit impulsul de a merge către psihologie și de atunci inima mea s-a liniștit știind că și-a găsit sensul în viață. După o istorie personală cu mulți ani de anxietate și depresie, și după depășirea lor, am simțit că menirea mea este să ajut și alte persoane să învețe să depășească aceste momente dificile din viață.

Dat fiind faptul că Dumnezeu a fost cel care m-a ajutat cel mai mult, în lucrarea mea, de asemenea învăț oamenii și cum să ajungă la sufletul lor, ca să îl descopere pe Dumnezeu și darurile minunate cu care au fost înzestrați de divinitate.

Sportul pentru mine a fost nu doar o modalitate prin care mi-am menținut corpul sănătos și frumos, ci a fost și este și o modalitate sănătoasă de scăpare și apărare în fata suferințelor personale. Sportul ajută și la vindecare și la menținerea unui echilibru mental și psihic.

Citeam multe reviste de culturism în adolescența mea și auzeam uimit de arhicunoscutul trio pentru a avea succes în sport: Alimentație, Sport și Odihnă. Cu mâna pe inimă spun că mai lipsește un element din aceasta ecuație ca să fie completă și acesta este domeniul Psihologiei cu toate conținuturile acesteia care ne ajuta să ne disciplinam mintea și să ne găsim echilibrul sufletesc.

Majoritatea tehnicilor de succes sunt cele care abordează omul ca un întreg, din punct de vedere integrativ: Trup, Minte și Suflet.

Mai jos puteți găsi și un mini-curs Gratuit în care prezint 8 pași importanți pentru vindecarea anxietății și depresiei.

Lasă un comentariu

  Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!