“Ora de Sport în Aer Liber” – eveniment caritabil alături de Asociația Ajutăm Printr-un Zâmbet

Ne face mare placere să anunțăm ca in preajma Sarbatorilor Pascale, vom organiza primul nostru eveniment caritabil, alături de Asociația Ajutăm printr-un zâmbet, prin care vom organiza “Ora de Sport în Aer Liber” pentru copiii de la centrul de zi “BufKids”.

“Asociația Ajutăm printr-un zâmbet” este formată dintr-o echipă de 10 oameni, unii medici, alții ingineri, iar ceea ce i-a unit este pasiunea pentru oameni și dorința de a-i ajuta.

In preajma Sarbatorilor Pascale, Doctor Natalia Mitru – Presedintele “Asociației Ajutăm printr-un zâmbet”  în colaborare cu Iulian Dinu, Presedintele Asociației Internaționale de Psihologie, Nutritie, Sport și Fitness și-au adunat forțele și au pus la cale un plan de distracție pentru copiii de la Centrul de zi “Bufkids”.

Centrul de zi “BufKids” din Buciumeni este un centru înființat special pentru copiii din familiile defaforizate, gândit în regim afer-school/pre-school pentru 38 de copii cu vârste cuprinse intre 6 și 14 ani.

Sunt copii ai căror familii se confruntă cu o situație socio-economică dificilă, dar își doresc să învețe pentru a putea depăși pe viitor sărăcia moștenită din generație în generație.

”BufKids” îi ajută, astfel, să nu abandoneze școala din cauza sărăciei și le crește capacitatea și motivația pentru învățare. Permanent au loc activități educaționale, precum acordarea de sprijin la teme, combaterea analfabetismului funcțional și dezvoltarea diverselor aptitudini esențiale (scris, citit, limbi străine, calculator)

Pe data de 18 Aprilie, în parcul din Buciumeni, județul Buftea se organizează “Ora de sport în aer liber” pentru copiii cei mai buni,  copiii de la centrul de zi “Bufkids”.

Copilăria este joc și bucurie. Activitatea noastră “ora de sport în aer liber” își propune să promoveze în rândul celor mici sportul, spiritul de echipă și respectarea drepturilor copilului.

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, ne dorim sa venim cu o surpriza catre cei 38 de copii ai centrului “Bufkids”, sa le pregatim o zi de neuitat, plina de sport, miscare, voie buna si cadouri!

Vrem să pregătim cadouri pentru micii participanți: un articol vestimentar, o jucărie, caiete, cărți, carioci și cărți de colorat. Nu uităm de alimente și fructe.

Grupele de sport vor fi făcute pe vârste, păstrând regulile de distanțare socială. In total vor fi 38 de copii minunati!

Pentru ca ne dorim ca Sarbatorile Pascale sa vina cu un eveniment unic pentru micuti, pe care sa nu il uite niciodata si de care sa se bucure pe deplin, facem un apel si la voi, daca doriti sa veniti cu donatii (fie ele financiare sau materiale). Ne-am bucura să vedem că vă implicați activ alături de noi, primim cu drag jucării și joculețe, hăinuțe, rechizite pentru școală, iar pentru cei mai mari mingi de sport.

Lasă un comentariu

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!