Marian Toma Stancu

Marian Toma Stancu – Antrenor Personal, Antrenor de Fitness, Aerobic și Cycling, Master Trainer Fitness Education School și Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul fitness-ului, Marian Toma Stancu este acreditat ca Instructor de Fitness, Instructor Aerobic și specializat pe Cross Training, Kettlebell, Bosu, Fitball, Boot Camp, Army Training și Cycling.

Pasiunea lui pentru fitness a descoperit-o mai târziu, după atletism și înot, sporturi care i-au deschis mai apoi  drumul către o mai amplă și mai bună cunoaștere pe latura sportivă. Atras fiind de aceasta parte, care mai apoi a constituit punctul de plecare în cadrul multor colaborări cu diferite Săli din Ploiești și nu numai, Fitness-ul i-a adus nenumărate satisfacții.

Una din ele o constituie colaborarea cu Fitness Education School, de aproape patru ani împliniți, colaborare care i-a adus multe beneficii atât pe partea de imagine cât și pe cea reprezentată de dezvoltarea lui personală, interacțiuni cu oameni de elită pe partea sportivă, studii mai ample și mai diversificate ce vizează în continuare întreaga dezvoltare a corpului uman.

Totodată, în colaborare cu câteva Cabinete pe partea de Nutriție, Săli de Fitness și a unor studiouri de Pilates Reformer și nu numai, a reușit să aducă oamenilor încredere, satisfacție, dorința spre a accede către o viața mai sănătoasă, mai echilibrată și mai plăcută din toate punctele de vedere.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!