Claudia Gorea

Claudia Gorea – Antrenor Personal, Asistent Medical și Master Trainer Fitness Education School, a devenit Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness din pasiunea ei pentru sănătate și dezvoltare personală.

Pentru Claudia totul a pornit de la dorința de a ajuta oamenii din jurul ei. Este de profesie asistentă medicală, cu o experiență de peste 31 de ani în domeniul medical, însă și-a dorit să treacă la următorul nivel și să combine cunoștințele acumulate în medicină cu cele din fitness.

Astfel Claudia a devenit Antrenor Personal și a reușit să dobândească noțiuni esențiale despre fitness, comunicare, psihologie și dezvoltare personală.

A înființat un program ce se adresează persoanelor trecute de prima tinerețe care vor să dobândească un stil de viață sănătos. Programul „Vreau și pot să slăbesc” a avut un impact foarte mare și astfel, Claudia și-a deschis propriul studio de antrenamente personale, Tabata Sport.

Experiența pe care a acumulat-o de-a lungul anilor și dorința de a învăța cum să descopere fiecare persoană în parte în funcție de necesitați, că să îi ajute să își îmbunătățească starea de sănătate, o recomandă că și Membru Onorific al AIPNSF.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!