Bogdan Pacurariu

Bogdan Păcurariu – antrenor personal, practicant de fitness și culturism de 14 ani, a devenit Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness, datorită experienței și dedicării cu care lucrează pentru a îmbunătăți calitatea vieții tuturor celor care doresc să îl aibă ca și antrenor personal.

A reușit să dezvolte o super comunitate de „fitness” în județul Hunedoara, fiind pasionat de fitness și practicând culturismul de 14 ani. El consideră că seriozitatea și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor sunt punctele sale forte în competiție, puse în practică pe sutele de clienți pe care i-a avut în cariera să de antrenor.

Cu o experiență de peste 10 ani în fitness, reușește să își aducă clienții în cea mai buna forma, iubește drumețiile, sportul în aer liber, antrenamentele de tip Suspension Training și Body-Building.

Face parte din echipa de Master Traineri în cadrul uneia dintre cele mai mari scoli de formare profesionale în domeniul sportiv, Fitness education School, reușind în 2 ani să ajute la formarea a peste 200 de cursanți în Instructori de Fitness și Antrenori personali, atât în Sibiu cât și în Hunedoara.

    Fă parte din echipa noastră și contribuie activ la schimbarea în bine a societății!